3 tips voor een flawless bruidsmake-up

Bruidsmake-up tips


Met deze tips blijf jij de hele dag stralen op De Grote Dag!


Eindelijk, het is zo ver! De grote dag is aangebroken. Alle ogen zijn de hele dag op jou gericht en de fotograaf legt elk detail vast. Uiteraard begrijp ik dat jij de hele dag wil stralen zonder je druk te maken over je make-up. Check daarom zeker de volgende 3 bruidsmake-up tips!Bruidsmake-up, visagie


1. Voorbereiding is key


Het begint allemaal al bij de voorbereiding. In de weken voor de bruiloft is het van belang om de huid extra goed te verzorgen. Reinig je huid dagelijks en gebruik af en toe een scrub. Daarnaast een hydraterende crème voor een babyzacht huidje. Een mooie make-up look begint namelijk al bij de basis. Wanneer dit goed zit, blijft het de hele dag mooi!

2. Fixeren van je make-up

Naast de voorbereiding is de fixatie ook extreem belangrijk bij een bruidsmake-up. De make-up look moet de hele dag goed blijven zitten. Want eerlijk is eerlijk, we verwachten natuurlijk veel tranen, zweet of zelfs regen!? Daarom raad ik aan om een goede fixatie spray te gebruiken (ook wel fixing spray genoemd). Na het opbrengen van de complete look gebruik je deze spray en kan je dit op de huid blenden met bijvoorbeeld een Beauty Blender.


3. Een testfoto maken


Is de visagist klaar met de make-up? Vraag om een testfoto! De fotograaf is vaak al aanwezig en daarom is het verstandig om een testfoto te maken. Hiermee wordt gelijk duidelijk of de make-up goed overkomt op beeld. Dit wil namelijk nog wel eens verschillen met de werkelijkheid! Let daar heel goed op.


Ga jij trouwen en zoek jij een visagist voor je bruidsmake-up? Neem contact met mij op!

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven