Make-up tools die je leven makkelijker gaan maken

Bijgewerkt op: 8 mrt.

Ben jij het overzicht helemaal kwijt? Gebruik jij je handen of toch de meegeleverde kwastjes? Deze make-up tools gaan je leven écht makkelijker maken!


Het gebruiken van de juiste kwasten zorgt voor een mooiere basis en een makkelijkere applicatie van het product. Goede kwasten hoeven echt niet duur te zijn. Alleen al met het gebruiken van onderstaande make-up tools wordt het echt een stuk makkelijker!


Ik ga je meenemen in mijn make-up tools musthaves.


Foundation

Voor het gezicht gebruik ik zelf altijd een kwast. Om specifiek te zijn de Expert Face Brush 200 van RealTechniques. Met deze kwast kan ik mijn foundation het mooiste verdelen. De kwast werkt snel en is makkelijk te reinigen.Gebruik je liever een sponsje? Dat kan natuurlijk ook. Ik ben er persoonlijk iets minder fan van omdat het wat moeilijker te reinigen is (dus minder hygiënisch). Een sponsje maak je altijd eerst nat (!!). Je knijpt het water er vervolgens uit. Mijn favorieten zijn de Beautyblender en het sponsje van RealTechniques (zie onderstaande foto).Gezicht


Hieronder zie je mijn 3 favoriete kwasten voor het gezicht.


Te beginnen met mijn all time favourite: de blush brush 400 van Real Techniques. Deze kwast is van alle markten thuis. Blush, bronzer, highlighter of poeder? Hij kan het allemaal! Persoonlijk gebruik ik hem voor het aanbrengen van blush en soms highlighter.


De zwarte Angled Blush kwast van de Boozyshop is de volgende favoriet. Deze kwast gebruik ik voor het contouren van mijn gezicht. De kwast heeft een ''hoek'' dus het blenden gaat makkelijk.


De onderste kwast is de setting brush 402 van RealTechniques (weet je ondertussen al welk merk mijn favoriet is?). Deze kwast gebruik ik voor het plaatselijk aanbrengen van poeder. Ik gebruik liever niet te veel poeder dus dan is dit een hele fijne kwast!


Wenkbrauwen


Voor het invullen van mijn wenkbrauwen gebruik ik het liefst een poeder. Het aanbrengen doe ik met deze kwasten:De zijn de Angled Liner kwast van de Boozyhop en de 207 kwast van L.A. Girl. Beide kwasten hebben korte haren en zijn schuin afgesneden. Dit maakt het makkelijk om ''haartjes'' te tekenen en je wenkbrauw in te kleuren. Ik gebruik deze kwasten overigens ook voor het aanbrengen van oogschaduw onder mijn ogen of een vloeibare eyeliner.


Aan de andere kant zit een spoolie. Hiermee borstel je je wenkbrauw haren omhoog of vervaag je het product een beetje voor een natuurlijk effect.


Ogen


Deze 3 kwasten gebruik ik voor mijn oogschaduw. Hierbij moet ik wel zeggen, dit kan altijd een beetje verschillen. Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat voor look je gaat maken. Maar met deze 3 kwasten kom je echt een heel eind!


Gebruik jij nooit oogschaduw? Dan kun je deze natuurlijk skippen. Maar wanneer je dit wel af en toe draagt is het echt een musthave!


Het gaat er voornamelijk om dat je een blending kwast gebruikt voor je oogschaduw. Het blenden kost echt wat tijd maar met een goede kwast (zoals deze van Boozyshop of Realtechniques) gaat het je echt lukken. Op de foto zie je de Tapered Blender van de Boozyshop en de 300 en 301 van RealTechniques.


Tijd om te beginnen!


Met deze blog wil ik je meegeven dat het gebruiken van kwasten echt een verschil gaat maken voor je make-up. Natuurlijk is de manier waarop jij dit al jaren doet niet verkeerd of slecht. Maar met deze toppers creeër je echt een mooi resultaat!


Heb jij toch nog een vraag?


Stuur mij een DM op insta of een e-mail. Ik help je graag met je vragen!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven